معاون بازرگانی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:

اولین محموله مرغ وارداتی برای تنظیم بازار وارد آذربایجان غربی شد

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی گفت: اولین محموله وارداتی مرغ برای تنظیم بازار و جبران کمبود مرغ وارد استان شد.

به گزارش هاناخبر ، نادر رحیمی عصر پنجشنبه در بازدید میدانی از وضعیت بازار مرغ در استان در پی کمبود آن افزود: علت این موضوع کاهش جوجه ریزی در کل کشور در ایام قبل از عید نوروز به مدت ۱۰ روز بود که پیش بینی می‌شود با تدابیر بکار گرفته شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی و مسؤولان استانی مشکل در چند روز آینده رفع شود.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه کشتارگاه‌های استان به میزان کافی ذخیره مرغ دارند و کشتار روزانه و روتین نیز انجام می‌شود، ادامه داد: ذخایر استانی مرغ منجمد برای تنظیم بازار کافی است.

وی با اشاره به اینکه در ایام عادی روزانه بین ۲۱۰ تا ۲۴۰ تن مرغ گرم در بازار استان توزیع می‌شود، اظهار کرد: این میزان در ایام بهار به علت تغییر ذائقه شهروندان به مصرف غذاهایی با پایه گیاهی کاهش می‌یابد و به این علت نیاز بازار در حال حاضر روزانه ۱۵۰ تا ۱۷۰ تن است.

رحیمی یادآور شد: آنچه از آن به عنوان کمبود یاد می‌شود تناژ پایینی است چرا که روزانه بیش از ۱۰۰ تن مرغ گرم در سطح استان برای تأمین تقاضا عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهروندان در ایامی که کمبود اعلام می‌شود تمایل بیشتری برای خرید گوشت مرغ دارند، گفت: در این ایام باید با مدیریت تقاضا به رفع مشکل کمک کرد که این مساله فرهنگی با بررسی و مدیریت بر طرف می‌شود.

۵۰ هزار تن گوشت مرغ گرم وارد کشور می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این زمینه گفت: ۵۰ هزار تن گوشت مرغ گرم مقرر شده از طریق کشور ترکیه و مرز بازرگان وارد کشور شود که اولین محموله وارد شده و از ۲۰ فروردین محموله‌های بعدی وارد می‌شود.

خسرو شهبازی با بیان اینکه این استان تأمین کننده گوشت مرغ گرم استان‌های زنجان و آذربایجان شرقی است، اضافه کرد: با تأمین مرغ گرم از طریق کشورهای همسایه و مرغ منجمد از طریق انبارهای داخل استان این موضوع کنترل می‌شود.

وی یادآور شد: تشدید گشت‌های ویژه در استان برای نظارت بیشتر بر بازار انجام شده است تا سودجویان نتوانند در بازار جولان دهند.

در اواخر زمستان سال گذشته به علت عدم تقاضا برای مرغ گرم تولید کنندگان برای جلوگیری از تضرر از جوجه ریزی خودداری کردند که نتایج این اقدام هم اکنون مشهود است.

خریداران ارومیه‌ای از کمبود مرغ در چهار روز گذشته گلایه دارند، فروشندگان در ارومیه می‌گویند عرضه مرغ کاهش پیدا کرده و اگر توزیعی هم انجام می‌شود در عرض ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به اتمام می‌رسد.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
6 + 5 =